Alternatieve genezer

5 tips om een jonger uiterlijk te krijgen

botox

5 tips om een jonger uiterlijk te krijgen

Geplaatst op

In deze blog geven we je een aantal interessante tips waarmee je in een relatief korte tijd er weer een stuk jonger uit kunt zien.

Vul de lippen op tot ze voller zijn

Er zijn drie stappen voor het creëren van vollere, jonger uitziende lippen. Begin met het aanbrengen van een laagje foundation op de lippen. Leg vervolgens de lippen op elkaar en vul ze volledig met potlood in. Gebruik tot slot een lippenstiftborstel om een lippenstift aan te brengen die de lippen voller maakt. Kies een kleur met genoeg pigment om de lippen te verbeteren zonder dat ze overdreven helder zijn.

Witte vlekken van tanden verwijderen

Tandpasta met toevoeging voor wittere tanden kan helpen om vlekken op het oppervlak te verwijderen, zodat je tanden er ongeveer één tint lichter uitzien. Om meer resultaat te zien, kunt je peroxide-gebaseerde whitening gels of strips proberen. Deze producten bleken het glazuur van je tanden om je natuurlijke tandkleur te veranderen.

Donkere kringen verminderen

Genoeg slaap kan ook donkere kringen onder de ogen minimaliseren. Maar bij sommige mensen komt de verkleuring voort uit te veel pigmentatie in de huid. In dat geval kunnen crèmes met toevoegingen zoals retinol, hydrochinon, groene thee of vitamine C helpen. Om donkere kringen te camoufleren, gebruik je een concealer die een tint lichter is dan je huid en een gelige tint heeft.

Verwijder kraaienpootjes

Alfa-hydroxyzuren komen voor in fruit, suikerriet, melk en andere voedingsmiddelen. Wanneer ze plaatselijk worden aangebracht, scrubben ze en verwijderen ze de buitenste laag van dode huidcellen, wat kan helpen om het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De resultaten kunnen het duidelijkst zichtbaar zijn in de dunne huid rond de ogen. Lichte huidirritatie en roodheid kunnen optreden, en je huid kan extra gevoelig zijn voor de zon tijdens het gebruik hiervan.

Voor meer zichtbare resultaten….

Als je thuisverzorgingsregime je niet het uiterlijk geeft dat je wilt, kunnen cosmetische procedures meer zichtbare resultaten opleveren. Een dermatoloog kan lachrimpels opvullen met injecteerbare fillers. Die zijn afgeleid van botox en zijn populair voor toepassingen bij de wenkbrauwen.

Gerelateerde berichten

ooglift

Met een ooglift weer zelfverzekerd de straat op

Veel mensen lijden aan handende oogleden. Dat kan door ouderdom komen, maar ook genetisch bepaald zijn. Symptomen zijn hoofdpijn, vermoeide ogen en...

Lees meer

botox

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Wat is het verschil tussen Botox en fillers? Botox is gemaakt van het botulinum neurotoxine, dat de werking van de zenuwen op de spieren blokkeert....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden