Alternatieve genezer

Hollywood en de perfecte smile

Hollywood en de perfecte smile

Geplaatst op

Mensen laten zich behoorlijk beïnvloeden door Hollywood, dit is al decennialang het geval en waarschijnlijk zal dit altijd zo blijven. Ook als het gaat om de glimlach van de sterren, zijn de gewone stervelingen gefascineerd en willen ze ook graag zo’n glimlach. Maar hoe krijg je die Hollywood glimlach, oftewel hoe krijg ik mijn jeugdige witte glimlach terug? Want heel eerlijk, die laatste vraag ligt eigenlijk ten grondslag aan de fascinatie voor de witte glimlach. Lees snel verder in deze blok en doe er je voordeel mee.

Bleekbehandeling en Facings

Wanneer we het hebben over de Hollywood-glimlach, dan zijn veel mensen geïnteresseerd. Dit komt omdat ze ijdel zijn en dat het verkleuren van de tanden ook te maken heeft met veroudering, iets dat mensen liever niet bij zichzelf zien, maar wat wel een natuurlijk proces is. Je kunt met twee behandelingen bij de esthetische tandarts weer een Hollywood-glimlach krijgen, oftewel de eeuwige jeugd glimlach, die je vroeger dacht te hebben. Het gaat hier om de bleekbehandeling bij de tandarts en facings:

  • De eerste is het bleken van de tanden met behulp van peroxidegel en
  • De tweede is het gebruik maken van composiet of porselein om hier schildjes van te maken die voor de tanden geplaatst worden. Beide behandelingen zijn bedoeld om de tint van de tanden witter te maken en jeugdiger.

Conclusie

De zaken waar je je aan stoort als het gaat om je gebit, bijvoorbeeld de vorm of de kleur, zijn tegenwoordig bij de esthetische tandarts met cosmetische behandelingen prima op te lossen. Dus stress over deze zaken is gelukkig niet meer nodig. Neem altijd contact op met een tandarts die je kan adviseren over deze behandelingen wij raden je om met tandarts amsterdam te gaan praten. Deze expert weet precies wat je in jouw situatie nodig hebt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden